تعدادصفحه 19 نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل ازآرد وآب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند. در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی برخی ...
تعدادصفحه 84 زرده منبعاصلي مواد غير حيواني براي تشكيل جنين و رشد آن در دوران انكوباسيون مي باشد كه دوسوم محتواي ماده خشك آن چربي است كه از نوع ليپوپروتئينها با دانسيته خيلي پائين (VLDL) و ويتلوژنين مي باشد. ( ويتلوژنين فسفو پروتئين زرده مي باشد ) اين دو نوعتركيب تأمين كننده انرژي ...
تعدادصفحه 58 دو گونه، گيلاس (1) و آلبالو (2) بصورت تجاري در حال كشت و پرورش ميباشد. براي هر دو گونه پايههاي مورد استفاده متعلق به همين گونهها يا گونه محلب (3)و يا هيبريدهاي بين گونهاي ميباشد. براي تكثيرگيلاس پايه لازم و ضروري است زيرا كه ارقام گيلاس از طريق ...
تعدادصفحه 13 گیاهی است دو ساله یعنی درسال اول برگ تولید می کند و در سال دوم ساقه هوایی گل دهنده ظاهر می شود و بذر میدهد. این گیاه در برخی شرایط مانند گیاهان یکساله در سال اول تولید گل و بذر مینماید گلهای کرفس کوچک و سفید رنگ اند که بصورت چتر مرکب ظاهر می شود و در انتهایساقه گل ...
تعدادصفحه 65 دومين درخت از گروه سيب سانان Pomidoidea درخت گلابي است . اين درخت از نوع ( ژانر ) Pyrus بوده و داراي گونه هاي متعددي است . از دسته درختان خزان كننده بوده و تمام گونه هاي وحشي آن در نيمكره شمالي از شرق به غرب پراكنده هستند . حدود 20 گونه ( ESPECES ) از اين نوع شناخته شده است ، كه ...
تعدادصفجه 11 در تيره پيپراسه(PIPERACEAE) قرار دارد و ميوه آن بصورت خشك و پودر بعنوان ادويه مصرف دانه ها بصورت خشك و يا ترشي انداخته موجود مي باشنـد. طعـم تـنـد و تـيز فلفل دانه ها عمدتا به خـاطر ميگردد. ميوه آن فلفل دانه(PEPPERCORN) نام دارد. فلفل سفيد، سياه، قرمز و سبز همگي از همين ميوه ...
تعدادصفحه 61 غَلات در واقع گونهای از خانواده گندمیان (گرامینه ها) هستند که گیاهان علفی تک لپهای بوده و دانههای ریز آنها، مصرف خوراکی دارد. غلات گیاهانی یک ساله هستند، یعنی چرخهٔ زندگی خود را در یک فصل زراعی به پایان میرسانند. گونههای سردسیری غلات (گندم، جو ...
تعدادصفحه 81 تمامی موجودات زنده برای رشد و نمو خود احتیاج به غذا دارند . شاید بهتر باشد بگویم موجودات زنده قبل ازتولد و پا گذاشتن به دنیایی که ما در آن زندگی می کنیم یعنی به دنیا آمدن را مشاهده می کنیم ، به غذا احتیاج دارند . بنا بر این شناخت همه جانبه این عامل بسیار مهم و سعی در ...
تعدادصفحه 59 مهم ترین ترکیبات موجود در زعفران شامل ترکیبات زرد رنگ که به خوبی در آب محلول اند (مشتقات کروستین)، ترکیبات تلخ از جمله پیکروکروسین که به ویژه مقوی معده میباشند، مواد معطر (اسانس) که مهم ترین ترکیب آن سافرانال میباشد که گاهی تا ۱درصد زعفران را تشکیل ...
تعدادصفحه 7 بر اساس يافتههاي نوين و توسعههاي اخير مبني بر كاهش مصرف مواد شيميايي يا عدم استفاده از آنها در توليد محصولات كشاورزي كه در حال حاضر در دنيا بالغ بر 12 ميليون هكتار به كشت (ارگانيك) يا كشت بدون مصرف كود و سم مبادرت ميورزند. در محصول برنج نيز در بعضي از ...