بزرگترین مرجع دانلود تحقیق و مقاله

بزرگترین مرجع دانلود تحقیق و مقاله

دانلود انواع پایان نامه ،تحقیق،مقاله و پروژه های دانشجویی و سورس کد های برنامه نویسی

شیمی

مهندسی کامپیوتر

اقتصاد

مکانیک

ادبیات فارسی

برق

خودرو

پزشکی و سلامت

زمین شناسی

تغذیه

کامپیوتر

فایل های آموزشی

مکانیک

تاسیسات

مدیریت و اصول سرپرستی

کسب درامد از اینترنت

الاهیات و معارف اسلامی

علوم اجتماعی

روانشناسی

مدیریت

حسابداری

اقتصاد

ریاضی

فیزیک

شیمی

زیست شناسی

تربیت بدنی

آمار

کشاورزی و منابع طبیعی

معماری

متالوژی

عمران

صنایع

تاسیسات

صنایع غذایی

شهر سازی

حقوق

تربیت بدنی و علوم ورزشی

پزشکی

حسابداری

صنایع

کشاورزی و منابع طبیعی

مهندسی شیمی

رشته عمران

زبان و ادبیات

فیزیک

سورس پروژه های برنامه نویسی

علوم تربیتی و روانشناسی

طرح های لایه باز فتوشاپ

برق

گزارش کارآموزی

اتوکد AutoCad

کارآفرینی

کامپیوتر

نظرسنجی سایت

آمار سایت

نظرسنجی سایت

آیا از خرید و یا پشتیبانی سایت راضی هستید؟

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 11
  • بازدید دیروز : 1919
  • بازدید کل : 3580641

تحقیق درموردنان

تحقیق درموردنان

تعدادصفحه 19 نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل ازآرد وآب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند. در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی برخی ...

19,000 تومان

تحقیق درمورد مرغداری

تحقیق درمورد مرغداری

تعدادصفحه 84 زرده منبعاصلي مواد غير حيواني براي تشكيل جنين و رشد آن در دوران انكوباسيون مي باشد كه دوسوم محتواي ماده خشك آن چربي است كه از نوع ليپوپروتئينها با دانسيته خيلي پائين (VLDL) و ويتلوژنين مي باشد. ( ويتلوژنين فسفو پروتئين زرده مي باشد ) اين دو نوعتركيب تأمين كننده انرژي ...

84,000 تومان

تحقیق درموردگیلاس

تحقیق درموردگیلاس

تعدادصفحه 58 دو گونه‌، گيلاس (1) و آلبالو (2) بصورت تجاري در حال كشت و پرورش مي‌باشد. براي هر دو گونه پايه‌هاي مورد استفاده متعلق به همين گونه‌ها يا گونه محلب (3)و يا هيبريدهاي بين گونه‌اي مي‌باشد. براي تكثيرگيلاس پايه لازم و ضروري است زيرا كه ارقام گيلاس از طريق ...

58,000 تومان

تحقیق درموردگیاه کرفس

تحقیق درموردگیاه کرفس

تعدادصفحه 13 گیاهی است دو ساله یعنی درسال اول برگ تولید می کند و در سال دوم ساقه هوایی گل دهنده ظاهر می شود و بذر میدهد. این گیاه در برخی شرایط مانند گیاهان یکساله در سال اول تولید گل و بذر مینماید گلهای کرفس کوچک و سفید رنگ اند که بصورت چتر مرکب ظاهر می شود و در انتهایساقه گل ...

13,000 تومان

تحقیق درموردگلابی

تحقیق درموردگلابی

  تعدادصفحه 65 دومين درخت از گروه سيب سانان Pomidoidea درخت گلابي است . اين درخت از نوع ( ژانر ) Pyrus بوده و داراي گونه هاي متعددي است . از دسته درختان خزان كننده بوده و تمام گونه هاي وحشي آن در نيمكره شمالي از شرق به غرب پراكنده هستند . حدود 20 گونه ( ESPECES ) از اين نوع شناخته شده است ، كه ...

65,000 تومان

تحقیق درموردفلفل سياه

تحقیق درموردفلفل سياه

تعدادصفجه 11 در تيره پيپراسه(PIPERACEAE) قرار دارد و ميوه آن بصورت خشك و پودر بعنوان ادويه مصرف دانه ها بصورت خشك و يا ترشي انداخته موجود مي باشنـد. طعـم تـنـد و تـيز فلفل دانه ها عمدتا به خـاطر ميگردد. ميوه آن فلفل دانه(PEPPERCORN) نام دارد. فلفل سفيد، سياه، قرمز و سبز همگي از همين ميوه ...

11,000 تومان

تحقیق درموردغلات

تحقیق درموردغلات

تعدادصفحه 61 غَلات در واقع گونه‌ای از خانواده گندمیان (گرامینه ها) هستند که گیاهان علفی تک لپه‌ای بوده و دانه‌های ریز آنها، مصرف خوراکی دارد. غلات گیاهانی یک ساله هستند، یعنی چرخهٔ زندگی خود را در یک فصل زراعی به پایان می‌‌رسانند. گونه‌های سردسیری غلات (گندم، جو ...

61,000 تومان

تحقیق درموردغذا

تحقیق درموردغذا

تعدادصفحه 81 تمامی موجودات زنده برای رشد و نمو خود احتیاج به غذا دارند . شاید بهتر باشد بگویم موجودات زنده قبل ازتولد و پا گذاشتن به دنیایی که ما در آن زندگی می کنیم یعنی به دنیا آمدن را مشاهده می کنیم ، به غذا احتیاج دارند . بنا بر این شناخت همه جانبه این عامل بسیار مهم و سعی در ...

81,000 تومان

تحقیق درموردزعفران قاینات

تحقیق درموردزعفران قاینات

تعدادصفحه 59 مهم ترین ترکیبات موجود در زعفران شامل ترکیبات زرد رنگ که به خوبی در آب محلول اند (مشتقات کروستین)، ترکیبات تلخ از جمله پیکروکروسین که به ویژه مقوی معده می‌باشند، مواد معطر (اسانس) که مهم ترین ترکیب آن سافرانال می‌باشد که گاهی تا ۱درصد زعفران را تشکیل ...

59,000 تومان

تحقیق درموردبرنج سالم

تحقیق درموردبرنج سالم

تعدادصفحه 7 بر اساس يافته‌هاي نوين و توسعه‌هاي اخير مبني بر كاهش مصرف مواد شيميايي يا عدم استفاده از آنها در توليد محصولات كشاورزي كه در حال حاضر در دنيا بالغ بر 12 ميليون هكتار به كشت (ارگانيك) يا كشت بدون مصرف كود و سم مبادرت مي‌ورزند. در محصول برنج نيز در بعضي از ...

7,000 تومان

*****طراحی و پشتیبانی: شرکت اطلس گستر دالان (شماره تماس شرکت: 09177662155 ) WWW.AtlassGostar.ir

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما